Statistics Site Map Login
< A1 Framing
Начало Рамки Новини Успешни проекти

Успешни проекти Печат Е-поща

Нашата фирма е предпочитан партньор на клиенти от цялата страна и доказателство за това е, че от началото на годината „А1” участва в реализирането на няколко големи проекта. През януари Градската художествена галерия на гр. Търговище организира изложба „Български акварел” в Народното събрание. Като дългогодишен партньор на Търговишката галерия, отново бяхме предпочетени за изработването на рамките. Имахме голямата отговорност и чест да рамкираме акварели на Никола Маринов, Дечко Узунов, Стоян Венев, Светлин Русев, Георги Баев, Георги Божилов, Ивайло Мирчев, Димитър Чолаков и др. тук може да видите снимки от събитието.

„А1” беше привлечена към проекта на „Шарлопов хотелс”, свързан с хотел „Палменвалд Шварцвалдхоф”, Баден-Вюртемберг, Германия. Амбицията на собствениците е да реновират напълно хотела, като същевременно запазят атмосферата на този паметник на културата със 114-годишна история. На фирмата ни беше възложено да поднови рамките на всички картини на хотела (над 160 бр.), събирани през годините от неговото създаване. Задачата ни беше изключително сложна, тъй като трябваше не само да се мерим с немското качество, но и с рамките да допълним успешно архитектурата, интериора и духа на немския хотел. Днес, когато картините с наши рамки са по стените на „Палменвалд”, можем да твърдим, че сме се справили. Тук може да видите снимки от хотела.

Рамки, произведени в „А1”, бяха изложени и във Виена. На 15 февруари 2010 г. в „Дом Витгенщайн” бе открита самостоятелна изложба живопис и графика на българския художник Кольо Карамфилов. Това е първата мащабна изложба на художника във Виена и неслучайно картините му бяха облечени в наши рамки.

„А1” е предпочитан партньор, тъй като изпълнява всякакви нестандартни поръчки. Такава ни беше възложена от Съюза на българските художници. Става въпрос за картините на художничката Славка Денева, която е рисувала и от двете страни на платното. Бяха изработени двустранни рамки, които могат да се гледат и отпред, и отзад.