Statistics Site Map Login
< A1 Framing
Начало За нас

А1 е международен знак за най-високо качество. И когато създателят на фирмата избира за нейно  име А1, той недвусмислено заявява своите цели. Така вече 20 години фирмата се развива под знака  на най-високо качество.

Фирма „А1” е създадена през 1985 г. и официално регистрирана през 1990 г. Единствен предмет на дейност още от самото й създаване са рамките, като целта е рамкирането да се превърне в самостоятелна професионална дейност с присъщата й специфика и тънкости. Постепенно фирмата се оборудва със специализирана техника и установява дълготрайни контакти с партньори в тази сфера. До този момент у нас не се отдава особено значение на рамкирането, макар че в Европа влечението към скъпи и великолепни рамки възниква още през 17 в.

Днес „А1” произвежда всички видове рамки за картини, гоблени, огледала, снимки и др. Фирмата предлага всичко необходимо за рамкирането – профили, различни видове стъкла, паспарту, аксесоари.

 

Положителният образ на фирмата се дължи преди всичко на изключителното разнообразие от профили и възможности за рамкиране.

A1Клиентите знаят, че с помощта на компетентния персонал винаги ще намерят това, което търсят. Освен това фирмата организира изложби и други събития с културен характер,което я превръща в една от културните институции в града. Като част от тази социално отворена политика фирмата прави безплатно рамките на църквите и училищата в региона.